روابط عاطفی و ازدواج

۴ روش برخورد با شوهر بچه ننه

شوهر بچه ننه مردی است که بیش از اندازه به مادرش وابسته است و معمولا تصمیمات مهم زندگی را مادرش برایش می گیرد البته هر مردی که به مادرش نزدیک است لزوما بچه ننه نیست. در ادامه این مطلب از دپارتمان روابط عاطفی و ازدواج مجله دکتر بهشتیان به ارائه ی ۴ روش برخورد با شوهر بچه ننه اشاره میکنیم.

اما زندگی با مردی که از نظر احساسی بیش از حد به مادرش وابسته باشد احتمالا مشکل ساز خواهد بود. به نظر می رسد این مردان بدون مادرشان نمی توانند کاری انجام دهند.

اگر فکر می کنید همسر شما هم به مادرش وابسته است این ۴ نکته را به خاطر داشته باشید:

 ۱. تن به خواسته های شوهر خود ندهید.

 ممکن است همسر شما طوری بزرگ شده باشد که مادرش هرچه او خواسته و نیاز داشته برآورده کرده باشد، اما این بدان معنی نیست که شما هم باید همان گونه با وی برخورد کنید.

بسیار مهم است که حد و مرزی تعیین کنید و به او بفهمانید که شما مثل مادرش رفتار نخواهید کرد. او می تواند وقتی با مادرش است مثل یک بچه رفتار کند و هرچه می خواهد به دست آورد، اما زمانی که با شماست باید مثل مردی باشد که می تواند از خودش مراقبت کند.

گاهی ممکن است همسرتان برای رسیدن به هدفش شما را فریب دهد و شما را به اینکه او را دوست ندارید متهم کند، اما بایستی قوی باشید و فریب او را نخورید.

احتمالاً او حرفهایی خواهد زد که واقعیت ندارند و فقط می خواهد به هدفش برسد. اگر تسلیم شوید او را ترغیب می کنید که به انجام این رفتار فریبکارانه اش با شما ادامه دهد.

۲. تن به زندگی در خانه ی مادر شوهر ندهید.

 اگر او یک بچه ننه است، ایده ی خوبی نیست که با وی در خانه ی مادرش زندگی کنید. چرا که رابطه ی آن دو به عنوان مادر و پسر همیشه بر رابطه ی شما با هم ارجحیت خواهد داشت.

او در هر موضوعی طرف مادرش را می گیرد تا وی را ناراحت نکند. حتی ممکن است زمانی که شما باهم سر موضوعی توافق ندارید به خانه ی مادرش برورد (قهر کند!).

در این موارد ایجاد فاصله کمک خواهد کرد. سعی کنید هیچوقت  تبدیل به موجود اضافی رابطه ی دو نفر دیگر (مادر و پسر) نشوید.

اگر توانایی مالی برای داشتن خانه مستقل را ندارید و مجبورید با مادر شوهرتان زندگی کنید حتما تاریخی را برای پایان دادن به این وضعیت تعیین کنید.

با مادر شوهر خود مقابله و بحث نکنید.

 شما هرگز نباید پیش مادرشوهر خود بروید و از او بخواهید کمتر در زندگی شما دخالت کند. اگر می خواهید درباره این مسایل با کسی صحبت کنید تنها فرد مناسب همان شوهرتان است.

اما سعی کنید بدون بحث و جدل و خشونت باشد. بهتر است درباره این موضوع با مهربانی صحبت کنید و به او بگویید نسبت به رابطه او و مادرش احساس حسادت می کنید و دوست دارید زمان بیشتری را با هم سپری کنید.

به او یادآوری کنید که مادرش را دوست دارید و مخالف رفت و آمد با او نیستید اما او نباید در تمام فعالیت ها و قرارهای خصوصی شما شرکت کند فقط به خاطر این که تنهاست و یا از لحاظ احساسی کمبود دارد.

برایش توضیح دهید که شما نمی خواهید مادرش را از زندگی خود بیرون کنید، اما هر دوی شما نیاز به زمانی برای ارتباط بیشتر با هم دارید.

۴. به مادرش اجازه ندهید که برای زندگی شما تصمیم گیری کند.

 مادر شوهر شما ممکن است برای همسرتان تصمیم گیری کند. چرا که او با این مسئله مشکلی ندارد. مادر همسرتان ممکن است در انتخاب لباس، غذا، و حتی شغل وی نظر بدهد.

اما شما نباید اجازه دهید که مادرش در مورد انتخاب هایی که شما به صورت انفرادی و یا به عنوان یک زوج دارید تصمیم گیرنده باشد.

مادرشوهر شما نباید در مورد تصمیمات مالی، شغلی، شیوه تربیت فرزند و چگونگی گذران تعطیلات شما دخالت داشته باشد مگر اینکه شما از بخواهید.

خلاصه و جمع بندی

اگر شوهر شما زیاد از حد به مادر خود وابسته است، بسیار مهم است که به تبعات ناشی از این وابستگی به زندگی زناشویی خودتان نگاه کنید.

احتمالا قبل از ازدواج این نشانه ها را در شوهر خود نادیده گرفته یا متوجه نشدید اما حالا که متوجه آن شدید باید سریعتر و قبل از آنکه شرایط مزمن تر شود به آن رسیدگی کنید. اگر تلاش شما در راستای حل و رفع این مشکل جواب نداد بهتر است از یک مشاوره ازدواج کمک بگیرید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۷ رای
منابع
elderwisdomcirclevictoriousfamilyorchardcc
دکمه بازگشت به بالا